slider not found: 5

Annavit

Az AnnaVit speciálisan a fogamzásgátló tablettát szedő nők igényeihez lett kialakítva, az Ő étrendjük kiegészítésére javasolt.

A fogamzásgátló tabletta szedése a mellékhatások előfordulásának rizikójával jár, de a jó hír az, hogy ez a rizikó csökkenthető. Több száz tudományos cikk igazolta, hogy a fogamzásgátló tabletta szedése ásványi anyagok, vitaminok (mint pl. a B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, fólsav, Cink, Magnézium, C-vitamin) kiürülését okozza a női szervezetből és ezzel feltételezhetően hozzájárulhat bizonyos állapotok, betegségek kialakulásához.

A fogamzásgátló tabletta szedése során számos nem kívánt állapot kialakulhat (mellékhatások). Ezek a problémák egyes esetekben már rövidtávon is jelentkeznek, de többször előfordul, hogy csak később, évek múltával válnak nyilvánvalóvá, amikor már sokkal nehezebb orvosolni őket. Érdemes tehát odafigyelni, hogy a tápanyagok, ásványi anyagok, vitaminok bevitele mindenképpen megfelelő legyen, és ebben nyújthat segítséget az AnnaVit, aminek az összetétele:

• B2-Vitamin
• B6-Vitamin
• B12-Vitamin
• Folsav
• Szerves Cink
• Szerves Magnézium
• C-Vitamin


Fontos hangsúlyozni, hogy a készítmény nem tartalmaz B1-vitamint (amit több vizsgálatban a testsúly-növekedésével hoztak összefüggésbe) ill. A-vitamint (ami inkább felhalmozódik a fogamzásgátló tabletta szedése mellett és mesterséges pótlását nagy vizsgálatok- főként dohányosoknál- a daganat kialakulás rizikójának növekedésével hoztak összefüggésbe).


Adagolás: Napi 1 tabletta, a fogamzásgátló tablettával együtt
Kényelmes,90 tablettás kiszerelés, ami 3 hónapra elegendő.

OETI által jóváhagyott (zöld pipás) étrend-kiegészítő. Notifikációs szám: 14467/2014

Az Annavit kapható a nagyobb gyógyszertárakban vagy megrendelhető a Vitalprof.hu webáruházban.

Fontos figyelmeztetés: ez a termék a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkezik hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi kezeléseket.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

 

Kérdezze Gyógyszerész szakértőnket  szakmai kérdésekben!


captcha
Created with BreezingForms Lite - Get BreezingForms Full Version!

Rendelje meg webshopunkban!

Weblapunk a felhasználói élmény fokozására sütiket használ.
Ok